Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta s’ha convertit en referent català del col.leccionisme de plaques de cava

Un dels seus promotors, Josep Baltà, té el propòsit de fer el mateix amb les trobades periòdiques que ara també es convoquen al Local Nou de Moja
Josep Baltà, president de l'Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Penedès
Josep Baltà, president de l'Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Penedès

divendres 10 gener 2020

 

Dissabte de la setmana que ve, 18 de gener, el local de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta acollirà una nova trobada d’intercanvi de plaques de cava. La convoca l’Associació de Col.leccionistes de Plaques de Cava del Penedès i reunirà a col.leccionistes d’arreu del país, especialment de les comarques penedesenques. El president de l’associació, Josep Baltà, explicava que , a més de les trobades a Sant Pere Molanta, també planifiquen quatre trobades a l’any al Local Nou de Moja.(àudio)

Baltà assenyala que les trobades d’intercanvi de Sant Pere Molanta han esdevingut referents a Catalunya en el món del col.leccionisme de plaques de cava. Ara el seu propòsit és que acabi passant el mateix amb les trobades de Moja.(àudio)

Baltà manté un vincle molt estret amb Olèrdola. Hi va treballar com a practicant titular i manté les marques de dos cavistes del municipi: Molí d’en Coll i Mas Rabassa. Amb prop de 190.000 peces, és posseïdor d’una de les col.leccions més importants del país, tant per quantitat com per qualitat.

Escolta l'entrevista a Josep Baltà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions