Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta tanca la Festa Major més participativa dels darrers 4 anys

El Grup de Joves valora que ha estat l’any de més afluència de públic des de que organitzen la Festa Major
Actuació del màgic Zappa aquest dimecres
Actuació del màgic Zappa aquest dimecres

dijous 17 agost 2017

La d’aquest 2017 ha estat la Festa Major de Sant Pere Molanta amb més participació des de que el Grup de Joves del poble assumeix la seva organització. Aquesta satisfactòria valoració l’oferia aquest mateix dimecres al vespre el president del Grup de Joves, Oriol Bertran , just quan faltaven pocs minuts perquè s’encengués la traca que marcava la finalització de la festa. L’elevada afluència de públic ha estat predominant en gairebé tots els actes, des del pregó de divendres amb Paton Soler fins l’actuació del màgic Zappa, que aquest dimecres a la tarda deixava petita la Sala de la Societat Principal-Unió. De manera especial, el Grup de Joves subratlla la gran resposta dels veïns en els tres balls programats aquests dies. Dissabte es podia ballar amb l’Orquestra Galatea; dilluns es gaudia de concert i ball amb l’Orquestra Montecarlo i dimarts també la pista s’omplia amb el ball de vetlla de l’orquestra Shakata.(àudio)

Oriol Bertran no dubta en destacar que aquesta havia estat la Festa Major de més afluència de públic de les quatre que el Grup de Joves porta al capdavant de la coordinació dels actes. L’empalmada era un acte avançat i tenia lloc dissabte 5 d’agost, amb una assistència estimada de prop de 500 persones. Continua sent una de les cites que més gent reuneix per Festa Major, però ja no amb la diferència que ho feia en altres anys. Oriol Bertran inclús assenyala que la tendència “s’està invertint” per la gran afluència de veïns als balls. (àudio)

L’elevada  implicació veïnal en la Festa Major l’atribueixen els joves a la feina feta aquests darrers anys, que hauria permès que el poble s’anés fent seva de nou la Festa Major.(àudio)

En la propera assemblea del Grup de Joves, l’entitat preveu renovar la seva junta i planificar activitats per l’any que ve. Ben previsiblement, ja no inclourà assumir l’impuls de la Festa Major. I és que tot apunta que de nou tornarà a ser la Societat Principal-Unió qui organitzi aquesta tasca.

Escolta l’entrevista a Oriol Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions