Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta viu aquest cap de setmana la seva 11a Trobada Popular

L’espectacle infantil de diumenge al matí, amb Malaboig Malabars, és una de les novetats de la programació

dijous 24 maig 2018

Dinamitzar el poble i oferir activitats per fomentar la relació veïnal. Amb aquest propòsit, l’associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta organitza per aquest cap de setmana la XI Trobada Popular de Sant Pere Molanta. La programació manté propostes que s’han anat realitzant en els darrers anys, com la caminada, l’exhibició de balls folklòrics i especialment la paella, però també introdueix algun canvi. Cèsar Casanova, president de l’Associació, resumia que la voluntat de les activitats que organitzen és la de fer que el poble estigui actiu.(àudio)

La primera de les activitats s’ha programat dissabte, amb la caminada. La sortida s’ha establert a les 6 de la tarda, des de davant del Casal Molantenc. Es farà un recorregit circular que passarà per Santa Maria dels Horts i Can Torres, fins arribar de nou a la Societat de Sant Pere Molanta. Cèsar Casanova posava l’accent en què la passejada permet conèixer paratges de gran bellesa que envolten Sant Pere Molanta. (àudio)

A dos quarts de 10 de la nit, a la Sala de la Societat, es farà el sopar de carmanyola. Es disposaran de taules i cadires i cadascú portarà el seu sopar, incloent els estris i el beure . En acabar hi haurà jocs de taula i karaoke, amb un bingo per a recaptar fons per a fer front a les despeses d’organització. Es preveuen repartir atractius regals cedits gràcies a les aportacions rebudes d’establiments  col·laboradors.

Diumenge, la primera de les propostes s’ha previst per a les 10 del matí, amb una xocolatada a la Sala de la Societat. A dos quarts d’11 hi haurà l’actuació de la coral de la gent gran de Sant Pere Molanta i, a partir de les 11, arriba una de les novetats de la programació: l’espectacle infantil a càrrec de Malaboig Malabars. A dos quarts d’una , al carrer Sant Roc, actuaran els gegants i el grup de carnaval, amb la possibilitat d’aprendre alguna coreografia de ball.

A dos quarts de 3, arriba el moment central de la Trobada, amb la XI Paella Popular. La venda de tiquets als establiments del municipi està oberta , al preu de 7 €, fins aquest divendres. La previsió és la d’aproximar-se als 200 comensals, tal i com apuntava Cèsar Casanova.(àudio)

Durant la sobretaula,es preveu realitzar alguna activitat per a recaptar fons per al ball de Gitanes de Sant Pere Molanta, que ha començat a preparar la seva estrena.

Escolta l'entrevista a Cèsar Casanova, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions