Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Pere Molanta viu aquest cap de setmana la seva Festa del Most

Diumenge es manté la línia dels darrers anys de combinar en una mateixa jornada una visita de caràcter enològic amb una representació teatral
Imatge d'arxiu d'una Festa del Most a Sant Pere Molanta
Imatge d'arxiu d'una Festa del Most a Sant Pere Molanta

dimecres 16 octubre 2019

 

Els actes de la Festa del Most de Sant Pere Molanta els organitza la Societat Principal Unió i s’inicien divendres, a dos quarts de 9 del vespre amb cinema i la possibilitat de portar sopar de carmanyola. El dissabte es destina al sopar de la Festa del Most, servit pel Restaurant La Posada, a les 9 de la nit, per seguir amb el ball a càrrec del grup Shakata.

I diumenge es manté la línia dels darrers anys de combinar en una mateixa jornada una visita de caràcter enològic amb una representació teatral. En aquest cas s’organitza una sortida a Sant Sadurní, a partir de les 9 del matí, per a visitar l’espai de la fàbrica de xocolates Simon Coll i la visita a les Caves Vilarnau. Ja per la tarda, a dos quarts de 7, es representarà a la Sala de la Societat l’obra “Un barret de palla d’Itàlia”, a càrrec del grup de teatre “La Torre de les Gunyoles”. És la representació que obre la 29a Roda de Teatre de l'Alt Penedès.

Document Actions