Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou triomf de Santiago Vidal a Olèrdola en les eleccions al Senat i Fina Mascaró és quarta amb 418 vots

En la demarcació de Barcelona, la regidora d’Olèrdola assolia el 13’5% i era la onzena candidata més votada
Fina Mascaró, en un moment de l'escrutini a Moja aquest diumenge
Fina Mascaró, en un moment de l'escrutini a Moja aquest diumenge

dilluns 27 juny 2016

El jutge sadurninec Santiago Vidal, candidat número 1 d’ERC, ha guanyat clarament les eleccions al Senat al municipi d’Olèrdola. Respecte fa 6 mesos, Vidal ha ampliat la seva victòria, passant dels 536 vots de llavors als 555 que ha obtingut a Olèrdola aquest 26-j, la qual cosa s’ha traduït en un suport electoral del 32’8%.

La regidora d’ERC a Olèrdola, Fina Mascaró, candidata número 3 al Senat per aquesta formació, ha ocupat la quarta posició al municipi, amb 418 vots i el 24’73% de suport. Miquel Calzada, candidat independent de CDC, ha estat el segon candidat més votat amb 441 vots i el 26% de suport i en tercera posició al municipi s’ha situat la segona candidata d’ERC per la demarcació de Barcelona al Senat, Mireia Ingla, amb 436 vots i el 24’7% de suport.

Els 418 olerdolencs que han  votat al Senat per Fina Mascaró representen millorar els 380 vots que fa 6 mesos va obtenir a Olèrdola el llavors tercer de la llista al Senat, Jordi Del Rio. Al Congrés de Diputats, ERC ha guanyat les eleccions amb 429 vots.

En el conjunt de la demarcació de Barcelona, Fina Mascaró assolia el 13’5% dels vots, amb 339.167 vots, i era la onzena candidata més votada.

Consulta els resultats oficials, clicant aquí

Document Actions