Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció a l’AE Moja i al Base Olèrdola per l’aprovació del projecte executiu de canvi de gespa i de millora de les instal·lacions dels camps municipals “Els Pins”

Les dues entitats coincideixen en assenyalar que en els darrers anys no s’havia fet el manteniment necessari

dilluns 26 febrer 2024

 

Els dos clubs que fan un ús regular de les instal·lacions dels camps municipals de futbol “Els Pins” de Moja, l’AE Moja i el Base Olèrdola,  han expressat la seva satisfacció per haver-se aprovat el projecte executiu de canvi de gespa i de millora d’aquest equipament municipal. L’acord es prenia en la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola de dilluns de la setmana passada i suposa complir un dels compromisos més destacats en l’àmbit d’inversions que ha promogut el nou govern municipal en aquest tram inicial del mandat.

Canvi urgent

Les dues entitats han coincidint en assenyalar que durant els darrers anys no s’havia fet el manteniment que era necessari i que l’actual estat de la gespa, molt malmesa, era un perill pels jugadors en augmentar el risc de patir lesions.

El president de l’AE Moja, Lluís  Martínez, explicava que el nou govern només en prendre possessió ja va comunicar al club la seva voluntat de procedir a la millora de la instal·lació. Martínez resumia que era urgent el canvi de gespa perquè el seu mal estat era un perill pels jugadors.(àudio)

Lluís Martínez indicava que durant els darrers anys no s’havia fet “el manteniment que calia” a la instal·lació. El president de l’AE també assenyala que disposar de millors instal·lacions i d’una gespa nova permetrà al club poder atraure a jugadors i mantenir alguns que ja havien anunciat que marxarien si no es canviava la gespa.(àudio)

L’AE Moja no té inconvenient en adaptar la propera pretemporada de l’equip, si és necessari, amb l’objectiu de fer possible que la nova superfície ja pugui ser utilitzada durant el proper setembre.

“No s’havia fet el manteniment necessari”

Des del Base Olèrdola, el seu director esportiu, Jaume Segura, subratlla que la vida útil de la gespa “s’havia acabat feia anys“ i ja estan esperant amb ganes l’inici de la propera temporada per poder estrenar la nova gespa. Segura fa notar que en les últimes temporades algunes famílies havien manifestat les seves reticències a inscriure els seus fills al club per l’estat de la gespa. (àudio)

La ubicació del camp i la bellesa del seu entorn rep constants elogis dels clubs que visiten la instal·lació, però sí que era evident que “no s’havia fet el manteniment necessari” en els últims anys.(àudio)

El govern municipal, a través del regidor d’esports, Marian Buta, i del d’equipaments, Sergi Martínez, ha informat als clubs del projecte aprovat .Segura veu factible el pla d’actuació establert i que podran trepitjar la gespa durant el setembre. En una primera fase es prioritza la substitució de la superfície de joc i després ja es procediria a fer efectives les millores aprovades, com el canvi de tanques, l’adequació del sistema de reg o de les torres d’enllumenat.

Sumant els 12 equips del Base Olèrdola i el sènior de l’AE Moja, els dos clubs agrupen a  prop de 220 esportistes.

Escolta les entrevistes a Lluís Martínez i a Jaume Segura, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions