Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció a l’escola de Sant Pere Molanta per l’obertura de la biblioteca les tardes de dilluns

L’escola Rossend Montané recorda que l’obertura d’aquest servei era “una vella reivindicació de l’escola”

dijous 21 febrer 2013

 

Des d’aquesta setmana, la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta obre les tardes de dilluns, en horari de 4 a 6. L’inici de l’obertura d’aquest servei és valorat amb satisfacció per part de l’escola i es confia que, amb difusió i el reclam d’activitats periòdiques de dinamització,  el servei acabarà tenint l’ús continuat de forces alumnes i veïns. La directora de l’escola Rossend Montané, Àngels Agramunt, recordava que l’obertura per la tarda de la biblioteca era una vella reivindicació de l’escola i va ser un compromís que l’alcalde va adquirir en el moment de realitzar-se les obres del nou edifici de l’escola. (àudio)

El repte ara és consolidar aquesta tarda dels dilluns com a referència d’ús de la biblioteca, per això es creu que podrà ser un bon reclam les activitats que es puguin programar d’animació a la lectura. (àudio)

La biblioteca és un servei públic obert aquesta tarda a la setmana a totes les persones. El servei de préstec els alumnes ja el tenen dins de l’horari lectiu, un cop a la setmana, però els veïns poden fer ús d’aquest servei si ho desitgen els dilluns a la tarda. (àudio)

Des de l’escola també s’assenyala que obrir aquest servei amb el curs ja començat fa que molts alumnes ja tinguin les activitats extraescolars programades i en alguns casos els hi sigui impossible fer ús de la possibilitat que tenen des d’aquesta setmana d’anar les tardes de dilluns a la biblioteca de la seva escola.

Escolta l'entrevista a Àngels Agramunt, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions