Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció de CiU per la implantació d’un nou sistema de recollida de restes vegetals

CiU també avança que es repararà el sostre de la Societat Principal Unió i es canviaran bancs públics

divendres 27 maig 2016

A través de tres comunicats de premsa diferents, el grup municipal de CiU ha donat a conèixer diferents actuacions que el govern d’Olèrdola els hi ha anunciat que realitzaria. Les tres mesures el grup de CiU valora que es realitzaran perquè el govern ha recollit demandes que el mateix grup de CiU els hi ha fet arribar.

Una d’aquestes  actuacions que es realitzaran és la implantació d’un nou sistema de recollida de restes vegetals. Josep Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU, explica que el govern els hi ha comunicat que el nou sistema es preveu implantar perquè estigui operatiu la propera tardor.(àudio)

El nou sistema de recollida encara no ha estat definit. Des de CiU es pensa en facilitar als propietaris bosses de recollida. Un cop plenes l’Ajuntament les passaria a recollir.(àudio)

CiU està  obert a valorar qualsevol altre opció però assenyala que aquest sistema de distribució de bosses entre els propietaris de parcel·les i jardins ha donat bons resultats en altres municipis. (àudio)

En un altre comunicat , CiU també assenyala que el sostre de la Societat Principal Unió  de Sant Pere Molanta es repararà en les properes setmanes.  En el text, aquesta formació indica que han demanat la reparació del sostre de l’edifici d’aquest equipament, atès que fa uns anys que té goteres i afecta a la sala polivalent del primer pis. Les filtracions, assenyala CiU, han fet malbé materials com prestatgeries, els capgrossos, fotografies i parets.

CiU  també ha donat a conèixer que es substituiran els bancs públics  per fer-los més adaptats i còmodes. En el comunicat CiU indica que ha demanat la substitució dels bancs públics  existents, especialment els que són molt baixos i no tenen braços. CiU assegura que la substitució no es farà en tots els bancs “però es verificarà que al menys un de cada zona tingui aquestes condicions”.  CiU assenyala que “la gran part dels bancs antics són molt baixos i no tenen braços, pel que les persones amb dificultat de moviments no els poden utilitzar”. CiU dóna a entendre que el govern els hi ha comunicat que aquesta proposta “es tindrà en compte a l’hora de definir el model de banc que s’instal·larà per substituir els actuals i per la compra dels nous”.

Document Actions