Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció de l’Ajuntament pels resultats del nou camí asfaltat

S'estima que el camí l'utilitza un 80% de tractors que van en direcció Vilafranca
El camí evita el pas de tractors per dins de Sant Miquel
El camí evita el pas de tractors per dins de Sant Miquel

dilluns 17 setembre 2012

Usuaris i Ajuntament d’Olèrdola coincideixen en valorar que hi ha un ús elevat del camí asfaltat que, des del 31 d’agost, evita el pas de tractors per l’interior de Sant Miquel. Fa uns dies, viticultors expressaven que aquest camí havia anat molt bé, però no deixaven d’afegir que cal millorar la senyalització per indicar-lo.

Joan Forns, regidor de serveis municipals, lamentava que tant l’empresa concessionària de l’autovia com la Direcció General de Carreteres, s’havien només limitat a canviar una senyal de lloc.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola, en acabar-se l’obra, ja va insistir davant la direcció general de carreters que calia millorar la senyalització. Joan Forns explicava que els rètols que s’hi poden veure han estat iniciativa del celler de Cal Berger, que absorbeix bona part del volum de tractors que aquests dies de verema van a Sant Miquel(àudio)

El regidor de serveis municipals ha indicat  que prop del 80% dels tractors que passen per Sant Miquel, en direcció Vilafranca, utilitzen aquest vial i així s’evita el seu pas per l’interior del poble. En algun cas també s’ha detectat tractors que s’incorporen a la C15, la qual cosa està prohibit.(àudio)

Les obres han consistit en connectar el carril d’acceleració a la c15 que surt de la benzinera, davant de Sant Miquel en direcció Vilafranca, fins a l’eix Rossend Montané. El tram asfaltat té una longitud de 120 metres  i el pressupost d’execució ha estat de 20.000 euros, finançats per l’Ajuntament

 

Document Actions