Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció de l’Associació de Propietaris per la gran participació obtinguda en la Festa Major de Daltmar

Prop de 500 persones seguien les 17 actuacions que es van anar succeint en la “nit de play-backs” i també va ser molt ben rebuda la novetat de la fira infantil

dilluns 13 agost 2012

Els recursos limitats no han impedit que Daltmar gaudís d’una lluïda Festa Major. Durant el primer cap de setmana d’agost els veïns d’aquest nucli del municipi, els seus convidats i visitants van poder participar en un variat programa d’actes pensat per a satisfer els gustos de totes les franges d’edat.

Carles Molina, membre de la Junta de l’Assocació de Propietaris, ens oferia un balanç positiu de la Festa Major perquè s’havia aconseguit la complicitat dels veïns. Un any més, l’activitat més concorreguda va ser “la nit de play-backs” de dissabte, amb la successió de fins a 17 actuacions protagonitzades per veïns de Daltmar que es posaven a la pell i imitaven a cantants i grups de música. Més enllà d’aquest èxit, també ha estat molt ben valorada la novetat d’incorporar la fira d’activitats infantils el divendres, amb propostes que permetien als més petits aconseguir vals que podien bescanviar per regals.

L’Associació de Propietaris de Daltmar, com el conjunt de col·lectius que organitzen activitats lúdiques aquests dies, ha notat la crisi i les aportacions que s’obtenien per patrocinis han disminuït. Amb tot,  Molina subratlla que han procurat que això no es notés en la programació.

Per la propera Festa Major l’Associació ja s’ha apuntat alguns detalls per millorar , amb l’ànim de seguir oferint una festa ben variada perquè tots els veïns de Daltmar puguin passar uns dies de convivència gaudint de propostes lúdiques.

L’Associació no s’atura i després de la Festa Major ja preveu organitzar pel mes d’octubre una “boletada” , aprofitant quer, segons l’any, Daltmar és un indret on s’acostumen a trobar forces rovellons.

 

 

 

Document Actions