Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció del Grup de Joves per l’elevada participació registrada durant la FM de Sant Pere

Les activittats a la pista han estat molt concorregudes i s’han revifat actes com el concert i els balls de Festa Major

dilluns 18 agost 2014

En una Festa Major intensa com la de Sant Pere Molanta, amb els actes principals distribuïts durant quatre dies, hi poden conviure valoracions diferenciades. Hi pot haver una mica de tot si ens aturem en els detalls. Però en el seu conjunt, la d’aquest 2014, serà recordada de manera molt predominant per haver estat una Festa Major marcada per l’elevada participació dels veïns. Era el primer any que el Grup de Joves assumia l’organització de la Festa Major i l’entitat ha superat el repte amb molt bona nota. Han transmès entusiasme, han contagiat ganes de participar i han funcionat amb coordinació resolutiva.FMStPere02.jpg

Un dels principals propòsits que tenien els organitzadors era el de dinamitzar la pista i convertir aquest espai en una referència de trobada per a tot el poble durant la Festa Major. El president del Grup de Joves, Guillem Albà, es mostrava especialment satisfet perquè els veïns havien sortit al carrer i havien funcionat molt bé els actes programats a la pista.(àudio)

Dels actes de dijous, els joves han destacat el gran pregó que van oferir des del grup de teatre El Folre, amb la sala plena com mai. També posen l’accent en el lluït correfoc, especialment en el moment final del recorregut, i no deixen d’esmentar el bon ambient que es respirava durant les havaneres. De divendres, la cercavila incorporava novetats que ara hauran de ser valorades pels mateixos participants, segons avançava el mateix Guillem Albà.(àudio)

A l’hora d’explicar la participació en els actes a la pista, cal assenyalar la iniciativa del Grup de Joves de recuperar el lloguer de taules. Al final van ser 22 les taules llogades i això es va notar durant les havaneres, però especialment divendres amb el concert i els balls de Festa Major.(àudio)FmStPere03.JPG

Dissabte al migdia va funcionar l’activitat del concurs de truites i del concert vermut amb el grup Retrio, així com la cursa de pocket bikes i la pedalada. El plat fort de la programació va ser l’empalmada, amb els dj’s Sergi Domene, Jose Franco i Javi Capa. La pista tornava a oferir un aspecte molt ple, però amb una participació lleugerament inferior a la dels darrers anys. Guillem Albà fa notar que un lleu incident puntual no va condicionar el gran ambient viscut durant la nit. Els joves ara valoraran com impulsar l’activitat per l’any que ve, sense descartar recuperar la contractació d’un grup de música en directe que ofereixi versions.(àudio)

Diumenge, després de desvetllar-se el poble amb les matinades, el campionat de truc va despertar expectació i per la tarda les grades de la pista s’omplien per seguir l’exhibició de l’Associació Gimnàstica Rítmica Vilafranca. Acte seguit, el mag Sergi es va posar el públic a la butxaca en l’espectacle infantil. La gran afluència de públic va fer que els assistents haguessin de ser pacients i fessin cua abans de tastar la xocolatada que posava un dolç punt i final a aquesta rodona Festa Major 2014 de Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

FMStPere3.JPGFMStpere4.JPGFMStPere2.jpg

Document Actions