Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció dels participants en la jornada de portes obertes del servei d’equinoteràpia

El Servei s’ofereix a l’escola Pony Club Granja de La Serreta

dimarts 24 desembre 2013

La satisfacció era la nota predominant entre les famílies que dissabte participaven en una jornada de portes obertes, convocada a l’Escola Pony Club Granja de La Serreta, per a presentar el nou servei d’equinoteràpia que ofereix aquesta hípica del nostre municipi. El propòsit era el de donar a conèixer aquest nou servei, basat en els beneficis terapèutics que pot reportar el contacte amb els cavalls, especialment en persones amb discapacitats psíquiques o físiques. Toni Martí, responsable del projecte, explicava que els hi hagués agradat poder comptar amb més famílies, però destacava que la desena de participants havien sortit amb el convenciment d’haver viscut una bona experiència.(àudio)

La rehabilitació eqüestre té propietats terapèutiques, no només des de la vessant física. També des del punt de vista emocional o socialitzador, tal i com assenyala Toni Martí.(àudio)equinoterpiajornada2.JPG

Els tractaments són individualitzats, en funció de les necessitats de cada persona. Per a seguir promocionant el servei, des de l’Escola Pony Club Granja es preveuen seguir convocant jornades de portes obertes gratuïtes cada trimestre.(àudio)

Entre les famílies que dissabte es desplaçaven a la hípica per a provar aquest nou servei, eren forces els casos en què s’assenyalava que els resultats havien superat les expectatives. Així ens ho explicava en Xavier Pladevall, que indicava que havia estat molt gratificant veure com havia respost el seu fill a l’activitat.(àudio)

Pladevall també destacava les bones instal·lacions de l’hípica i la qualitat de l’equip de professionals que estaven al front d’aquest nou servei d’equinoteràpia.

Per a més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon 696 62 60 50 o bé consultar la web www.lescola.com

Escolta l'entrevista a Toni Martí i Xavier Pladevall, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions