Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció entre els organitzadors de la caminada Moja-Montserrat

Valoren que l’activitat és cada cop més familiar i destaquen que tothom ha pogut gaudir d’un ambient de germanor
Els organitzadors de la caminada, adreçant-se dissabte als participants
Els organitzadors de la caminada, adreçant-se dissabte als participants

dimecres 26 juny 2013

Els organitzadors de la caminada popular de Moja a Montserrat han ofert una valoració plenament satisfactòria d’aquesta activitat, celebrada la nit de dissabte a diumenge. Van ser 13 hores intenses de trajecte, iniciades des de la plaça de l’Església a les 7 de la tarda de dissabte, fins que el gruix dels participants arribaven a Montserrat a parir de les 8 del matí.

Oriol Díaz i Lucas Ramírez indiquen que gairebé el 90% dels 97 inscrits van assolir completar els 46 quilòmetres de recorregut. Un dels aspectes que destaquen és que, llevat del lògic cansament i d’alguna butllofa, no s’ha de lamentar cap dany personal.(àudio)

La caminada fins a Montserrat ha agafat impuls aquests darrers quatre anys i cada vegada és una activitat més esperada. S’ha anat consolidant com una activitat gairebé familiar i des de l’organització es mira d’oferir un recorregut per gaudir-ne. (àudio)

Ja hi ha forces dels participants que afronten el tram final del recorregut corrents. El moment de màxima germanor es viu a la tornada, quan tots els participants comparteixen un esmorzar ofert per l’organització al Celler Cooperatiu de Moja.(àudio)

Des de l’organització, volen agrair públicament la feina fet pel grup gastronòmic dels Tres Pins, els voluntaris que feien el seguiment de la caminada, oferint suport logístic, així com les persones que van fer els desplaçaments de tornada pels participants. Un agraïment especial també el donen al Celler Cooperatiu. A més d’oferir el seu emblemàtic espai per l’esmorzar, també va cedir el seu vi per a l’àpat.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz i a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions