Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció entre els organitzadors de la Romeria del Rocío per l’ambient de l’activitat

Un dels moments més sentits es vivia en la baixada de la imatge de la Verge des de Daltmar fins a la Muntanyeta

dimecres 20 juny 2018

El  Centro Cultural Virgen del Rocío d’Olèrdola ha ofert una valoració satisfactòria de la Romeria del Rocío d’Olèrdola, celebrada aquest cap de setmana a la finca municipal de la Muntanyeta. Els organitzadors han destacat el bon ambient i el funcionament de l’activitat, així com el civisme i l’absència d’incidents que ha presidit la festa.Rocio22018.JPG

Isabel Lebrón, col·laboradora en l’organització de la Romeria i responsable de l’escola Arunci, explicava que la impressió que tenien era molt bona. Segons Lebrón, en el camí fins arribar a La Muntanyeta la imatge de la Verge del Rocío va ser acompanyada per prop de 180 persones. També assegura que les actuacions de dissabte van ser seguides per molta gent.(àudio)

Entre les entitats del Penedès vinculades al flamenc i als cors rocieros, la Romeria d’Olèrdola s’ha fet un nom. Es destaca el seu còmode emplaçament, ampli i ben comunicat amb localitats properes com Vilafranca i els Monjos. (àudio)

Diverses fonts consultades assenyalen que l’assistència de públic en els actes d’aquesta Romeria ha estat inferior a la dels darrers anys. Lebrón apunta que enguany s’ha coincidit amb altres activitats, però subratlla que la Romería hauria estat seguida “per una quantitat molt alta de gent”.(àudio)

Des de l’organització també han fet notar que es van trobar amb algunes dificultats en el camí d’accés a la Muntanyeta, amb punts inaccessibles i mancants de neteja.

Escolta l'entrevista a Isabel Lebrón, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions