Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció entre les famílies que han utilitzat el servei especial de felicitacions d’aniversari que facilita l'Ajuntament d'Olèrdola

En menys d’un mes d'haver-se activat, ja han estat 15 els nens i nenes del municipi que han rebut la felicitació dels guàrdies municipals

dijous 07 maig 2020

 

Des de que el dimecres 8 d’abril es va anunciar l’inici del servei especial de felicitacions,  els guàrdies municipals d’Olèrdola s’han desplaçat a les cases de 15 infants de tot el municipi, de fins a 10 anys d’edat, per a felicitar l’aniversari de nens i nenes que han fet anys durant aquest període de confinament.  Un d’aquests nens ha estat Yeray Bernáldez  Escalante, veí de Can Trabal,  que aquest dimarts 5 de maig ha fet 9 anys.

La mare de Yeray, Raquel Escalante, ens explica que en un primer moment el seu fill es va mostrar espantat davant la presència del vehicle dels agents municipals perquè es pensava que estaven allà per procedir a fer alguna detenció. La cançó d’aniversari del Club Super 3, emesa per la megafonia del vehicle, va esvair els dubtes. En comprovar que el desplaçament de l’agent era per felicitar el seu aniversari, a Yeray li va fer molta il·lusió.(àudio)

Els pares van obtenir la informació d’aquest servei especial de felicitacions a través del facebook “Comunicació Olèrdola”, gestionat pel Servei de Comunicació de l’Ajuntament d’Olèrdola. En veure-ho, no van dubtar en preparar aquesta sorpresa per al seu fill.

Raquel Escalante indica que una felicitació així no substitueix una festa d’aniversari, però assenyala que és un record que el seu fill tindrà per a tota la vida. Raquel Escalante anima a les famílies a que facin ús d’aquest servei especial perquè els infants queden “bocabadats”.(àudio)

Els veïns del municipi que vulguin que el seu fill o filla rebi aquesta felicitació, ho hauran de comunicar prèviament a l’Ajuntament d’Olèrdola, amb una antelació mínima de 72 hores abans de la data de l’aniversari.  Podran rebre la felicitació els infants que facin  com a màxim 10 anys durant el període de confinament.

La sol·licitud d’aquest servei especial  de felicitació d’aniversari es pot fer trucant al telèfon de l’Ajuntament, el 93 890 35 02; o bé al correu electrònic olerdola@olerdola.cat. Caldrà indicar el nom del nen o de la nena, el nom del pare o mare que ho sol·licita, l’adreça, el telèfon i el dia de l’aniversari.

Pots veure el vídeo de la felicitació a Yeray Bernáldez  Escalante clicant aquí

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

 

Arxius Adjunts

Document Actions