Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció per la participació obtinguda durant la Festa Major de Sant Pere Molanta

A més de l’empalmada, el musical “Una altra vegada” i la primera part del ball, entre els moments destacats
Espectacle infantil, diumenge a la tarda
Espectacle infantil, diumenge a la tarda

dimecres 21 agost 2013

 

Per participació i desenvolupament dels actes, la Festa Major de Sant Pere Molanta pot oferir un balanç global satisfactori. Així ho ha expressat Miriam Mulinari, tècnica de cultura i joventut de l’Ajunyament d’Olèrdola, que assumeix la coordinació de la programació de la Festa Major.FMStpere1.JPG

Mulinari recordava que, tenint en compte condicionants com les dates i el temps de preparació, “podem estar contents per la festa feta i la participació”. (àudio)

Els actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta s’han celebrat des de dimecres 14 d’agots a la nit fins aquest diumenge 18 al vespre. L’acte més multitudinari va ser l’empalmada, la nit de dissabte, organitzada pel Grup de Joves. Un altre dels moments àlgids de participació va ser l’estrena del musical “Una altra vegada”, de Sergi Merchan, el dijous a la nit.(àudio)

El mateix dijous, també va ser força seguida la cercavila, que finalitzava amb l’exhibició dels balls a la pista.

El ball de nit de divendres va arrencar bé, però l’amenaça de pluja i un problema tècnic en el generador van motivar que l’afluència de públic fos més fluixa durant la segona part.(àudio)FMStpereempalmadaok.jpg

Míriam Mulinari posava l’accent en què la mateixa gent del poble organitzi la seva Festa Major i animava a veïns i a entitats a plantejar activitats que es poguessin incorporar en el programa. (àudio)

Dins del balanç satisfactori de la Festa també cal anotar aspectes com el seguiment del pregó i l’inici del correfoc, el dimecres, així com la gran participació en el campionat de truc, el diumenge, o bé el funcionament de la cursa de pocket bikes i la celebració de la segona pedalada popular , el dissabte. L’espectacle d’animació infantil de diumenge a la tarda, conduït per Marta Massana, també va comptar amb una bona afluència de públic.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíFMSTpere3.jpg

Document Actions