Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfactòria estrena de “Revisió Anual” a Sant Pere Molanta

El grup El Folre aconseguia la complicitat del públic que aquest diumenge a la tarda omplia el Casal Molantenc
Les tres protagonistes en un moment de l'obra
Les tres protagonistes en un moment de l'obra

dilluns 16 desembre 2013

Sant Pere Molanta va respondre com en les millors ocasions i aquest diumenge a la tarda el Casal Molantenc es va omplir per a seguir l’estrena de l’obra “Revisió Anual”, a càrrec del grup El Folre. El grup de casa mostrava davant el seu públic la feina feta per a donar vida a aquest text de Montserrat Cornet, després de començar a assajar el muntatge el mes de juny. En clau de comèdia, l’obra planteja la relació que van teixint en la consulta d’una metgessa tres dones de diferents característiques i condicions. Un públic predisposat va connectar amb la proposta i les rialles van acompanyar la representació en forces passatges de l’obra.EstrenaFolre2.JPG

Marta Massana, directora de l’obra, reconeixia el treball de les actrius i valorava que l’obra planteja temes seriosos tractats des de la comèdia, la qual cosa facilita que el públic s’hi apropi de manera amable.(àudio)

Càndida Jinémez, Assun Raventós i Neus Alabreda són les actrius que interpreten les dones que coincideixen en aquesta sala d’espera de “Revisió Anual”. Clara Albina Gual fa el paper d’infermera. Totes quatre, en acabar la funció, expressaven la seva satisfacció perquè havien notat que l’obra havia agradat al públic. Assun Raventós posava l’accent també en què el públic local espera l’estrena de les obres d’El Folre.(àudio)

Les actrius d’El Folre donen vida a perfils de dones que són diferents a com elles són en la vida real. Algunes, com la Càndida Jiménez, van tenir clar des del primer moment quin dels personatges volia interpretar.(àudio)

Un dels missatges de l’obra és la possibilitat de canviar per a poder gaudir de la vida.(àudio)

Es dóna el cas que dissabte, durant l’assaig general previ a l’estrena, les sensacions de l’equip no van ser del tot positives. Però l’endemà tot va rutllar, en alguns casos millor del que es preveia. I és que en aquest cas es fa fer bona la dita teatral segons la qual un mal assaig general anticipa una bona estrena.

El Folre organitza cada any una representació teatral el dia de La Marató amb el propòsit de recollir fons per aquesta causa solidària. Aquest any la quantitat obtinguda a partir del sorteig d’un lot de productes va ser de 657 euros.EstrenaFolre3.JPG

Qui s’hagi perdut “Revisió Anual” no ha de patir. Aquest dissabte 21 de desembre es representa de nou, en aquest cas a La Ràpita, dins de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Escolta l'entrevista a Marta Massana, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l'entrevista a Càndida Jiménez, Assun Raventós, Neus Alabreda i Clara Albina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


Document Actions