Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfactòria sortida teatral des d’Olèrdola per anar a veure “Mar i Cel”

Aquest dijous 42 veïns han gaudit del desplaçament al teatre Victòria organitzat per l’Ajuntament

divendres 20 febrer 2015

Un vaixell pirata espectacular dalt de l’escenari i cançons que formen part de la banda sonora del país. Han passat prop de 27 anys i dues reposicions, però “Mar i Cel” continua impressionant i commovent com el primer dia. I ho segueix fent gràcies a elements com aquesta escenografia impactant o per la música. Així ho van poder comprovar els 42 veïns i veïnes d’Olèrdola que aquest dijous al vespre participaven en una sortida al teatre Victòria de Barcelona  per anar a veure aquest muntatge clàssic de Dagoll Dagom, sobre text d’ÀngelGuimarà.MariCel2.jpg

El desplaçament en autocar i la gestió de les entrades l’organitzava l’Ajuntament d’Olèrdola, dins de les activitats de promoció cultural que s’ofereixen als veïns del municipi. La sortida s’iniciava a les 7 de la tarda des de la plaça de l’Església i reunia a veïns de diferents nuclis del municipi, la majoria dones. La tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, recordava que en pocs dies es van exhaurir les places disponibles.(àudio)

 L’activitat era oberta a tots els veïns i veïnes del municipi, per bé que la proposta sorgia del Club de Lectura d’Olèrdola.(àudio)

Entre l’expedició d’Olèrdola eren majoria els veïns de Moja però també hi havia presència de veïnes de Sant Miquel o de Sant Pere Molanta. Sandra Olivé, veïna de Sant Pere Molanta, explicava que anava amb dos dels seus tres fills, de 13 i 10 anys d’edat, i que li semblava molt bé aquesta iniciativa de l’Ajuntament.(àudio)

Una altra de les participants en la sortida, Rosa Olivella, ens explicava que ella és membre del Club de Lectura d’Olèrdola i destacava la comoditat d’anar a Barcelona en autocar per anar a veure teatre.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es preveu seguir contribuint a “inflar les veles” de l’activitat cultural del municipi i continuar programant sortides de manera periòdica durant l’any.

Escolta les entrevistes sobre la sortida, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions