Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'enllesteixen els preparatius de la jornada lúdica i cultural que organitza l'Ajuntament per presentar el còmic “Bruixes 1617”

Les activitats s'han programat a la Masia Torreblanca el dia de Sant Joan per la tarda i són gratuïtes, amb inscripció prèvia

dijous 17 juny 2021

 Avancen els preparatius de la variada jornada d’activitats lúdiques i culturals que la regidoria de cultura de l'Ajuntament d'Olèrdola organitza per presentar el còmic “Bruixes 1617. L’any del diluvi”. A partir de les 6 de la tarda del dia de Sant Joan, dijous de la setmana que ve  24 de juny, la Masia Torreblanca acollirà una sessió de contes per a infants, un taller dedicat a les propietats de les herbes remeieres i un col·loqui que tractarà dels episodis de persecució de bruixes que inspiren la novel·la gràfica.

Mercè Martínez oferirà a les 6 de la tarda un taller i la sessió de contes “Qui té por de les bruixes?”. A la mateixa hora Aleix Joaquin conduirà un taller d’herbes remeieres per públic adult

En el col·loqui programat a les 7 de la tarda, a més de comptar amb l’autor, Oriol Garcia Quera, també hi haurà la participació dels historiadors Agustí Alcoberro i Pau Castell. Per acabar, a les 9 del vespre, s’oferirà un tast de licors d’herbes a càrrec d’Isi Torres.

Per participar-hi cal inscripció prèvia, indicant l’acte al que s’hi assistirà, enviant un  correu electrònic a mulinaripm@olerdola.cat o bé trucant al telèfon 93 890 35 02.

Amb el propòsit de promocionar l’esdeveniment i incentivar l’interès pel còmic, aquests darrers dies s’ha començat a difondre per les xarxes socials un vídeo que compta amb les veus de veïns del municipi. En el vídeo es fa un tast de la història del còmic, contrastant imatges gravades de paisatges del municipi amb els dibuixos que els reprodueixen en el còmic.

Document Actions