Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Separar i reciclar els residus millora el Medi Ambient

La Mancomunitat insta a la ciutadania dels municipis afectats per la vaga a continuar separant els residus i treure els cubells amb la fracció corresponent seguint el calendari establert

dijous 17 novembre 2022

Mancomunitat/Redacció

Malgrat la vaga en el servei de recollida de residus porta a porta, des de la Mancomunitat Penedès-Garraf s’insisteix en la necessitat de separar els residus correctament en cada fracció i treure’ls al carrer d’acord amb el calendari del porta a porta, ja que així es pot fer una correcta gestió posterior de cada fracció.

Des de la Mancomunitat Penedès-Garraf es vol agrair la col·laboració de la ciutadania al llarg de la vaga i recorda la importància de continuar traient les escombraries d'acord el calendari establert per facilitar la seva recollida i gestió als equips de serveis mínims. En cas que no les recullin i no es puguin guardar a casa, es poden portar a les àrees d’emergència.

El residus recollits separadament permeten tractar-lo correctament en les plantes de gestió de residus i convertir-los en nova matèries primeres, mentre que els residus barrejats acaben a l’abocador amb l’impacte negatiu que suposa per al medi ambient.

Document Actions