Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sergi Domene, Jose Franco i Javi Capa posaran ritme a l’empalmada de la FM de Sant Pere Molanta

Si es manté l’afluència dels dos darrers anys, el Grup de Joves espera que per l’acte hi passin un miler de persones

dijous 14 agost 2014

 

La nit de dissabte a diumenge la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta passa a ser una gran pista de ball a l’aire lliure. I és que, des de les 12 de la mitjanit i fins gairebé les 7 de la matinada, la instal·lació acollirà  l’empalmada, l’acte més concorregut dels que es programen per la  Festa Major del poble. En els darrers anys, la cita s’ha consolidat com una referència comarcal de festa i bon rotllo, assolint una àmplia participació de joves d’arreu del Penedès. Els responsables de l’activitat són el Grup de Joves de Sant Pere Molanta. L’entitat manté per aquest 2014 el criteri ja aplicat l’any passat i opten per programar una festa amb dj’s de qualitat.

Guillem Albà, president del Grup de Joves, feia notar que l’empalmada de Sant Pere Molanta és una activitat que en aquesta edició coincideix amb menys festes majors que altres anys.(àudio)

Els dj’s que posaran ritme a l’empalmada són Sergi Domene, locutor i dj de FlaixFM; Jose Franco, dj resident de Pacha La Pineda i Barcelona; així com l’olerdolenc Javi Capa.

L’entitat ha de fer front a moltes despeses, però l’activitat permet als Joves obtenir ingressos que després es poden destinar a les activitats que programen durant l’any. Si es té com a referència les darreres edicions, la previsió que tenen des del Grup de Joves és la de reunir a un miler de persones.(àudio)

L’empalmada no ha registrat incidències greus des de que es celebra i compta amb l’acceptació dels veïns, tal i com destaca Guillem Albà.(àudio)

Com cada any, el grup de Joves ha estat molt actiu a l’hora de difondre l’empalmada. En rotondes d’accés a pobles de la comarca i cartelleres de Vilafranca és ben visible el cartell que anuncia l’acte. També han realitzat una intensa feina de difusió a les xarxes socials, organitzant un sorteig per a poder obtenir consumicions gratuïtes durant l’empalmada.

 

Document Actions