Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessions de gimnàstica als espais lúdics-circuits de salut d’Olèrdola

Aquesta setmana s’han fet a Moja i a Sant Pere Molanta i la darrera s'ha programat el proper 24 de maig a Can Trabal

dijous 12 maig 2022

 

Aquest dimarts al matí s’ha fet a Sant Pere Molanta la primera de les tres sessions guiades pels espais lúdics –circuits de salut d’Olèrdola. Aquestes sessions, adreçades a la gent gran,   coincideixen amb l’horari de gimnàstica per a gent gran. La primera de les sessions es feia al circuit instal·lat davant del Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta L’endemà dimecres, la sessió de gimnàstica que organitza el Casal d’Avis de Moja es va fer en els espais lúdics –circuit de salut ubicat a la plaça Olèrdola de Moja. I la tercera i darrera de les sessions s’ha programat el proper dimarts 24 de maig, en el circuit de salut que està instal·lat a Can Trabal.

Les sessions són guiades pel professor de gimnàstica per a gent gran, permetent així el màxim d’aprofitament i l’ús correcte d’aquests espais lúdics.

Els espais lúdics i de salut consten  de jocs que poden ser utilitzats en qualsevol hora del dia per tal de fer exercici físic de manteniment i estan pensats especialment per a les persones grans.

Les sessions de gimnàstica en aquests circuits de salut es fan cada any durant la primavera per fer l’activitat de gimnàstica a l'aire lliure i així contribuir a potenciar aquests elements que estan en espais públics a disposició de tothom.

Document Actions