Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessions de l’Hora del Conte a les biblioteques de les escoles d’Olèrdola per la setmana que ve

El grup l’Arrel i Assumpció Ferrer explicaran contes sobre el tacte i l’olfacte a Sant Pere Molanta i a Moja

dimecres 30 abril 2014

Durant la setmana que ve s’han programat a les biblioteques de les escoles d’Olèrdola la quarta sessió d’aquest curs de “l’Hora del Conte”. A la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, la cita és el dilluns 5 de maig a les 16.15h, mentre que a la biblioteca de l’escola Circell de Moja la sessió s’ha fixat a les 5 de la tarda de dijous 8 de maig. En els dos casos es comptarà amb la col·laboració del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel i de la mestra Assumpció Ferrer. El propòsit és el d’explicar contes vinculats amb els sentits del tacte i de l’olfacte, dins del projecte dedicat als sentits que es desenvolupa aquest curs en les hores del conte, tal i com explica una de les responsables del servei de biblioteca oberta a l’escola Circell de Moja, Cristina Alvelo.(àudio)

La sessió inclourà l’explicació del conte “Els sis cecs i l’elefant”, un conte tradicional hindú. (àudio)

Els continguts de les sessions de l’Hora del Conte a les biblioteques de les escoles d’Olèrdola estan pensats perquè puguin ser d’interès per a infants d’edats diferents.(àudio)

Les hores del conte les organitza la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, dins del servei que s’ofereix de mantenir les biblioteques de les escoles obertes al públic. En el cas de l’escola de Sant Pere Molanta, s’obre els dilluns a la tarda i a Moja els dimarts i dijous a la tarda.

Escolta l'entrevista a Cristina Alvelo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions