Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessions guiades pels espais lúdics i de salut d’Olèrdola

La primera sessió s’ha programat dimarts a Sant Pere Molanta; dimecres es farà a Moja i el 8 de maig a Can Trabal

divendres 20 abril 2018

Dimarts de la setmana que ve, 24 d’abril, en horari de 10:30  a 11.30,  s’ha programat al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta la primera de les tres sessions guiades que es realitzaran els propers dies pels espais lúdics –circuits de salut d’Olèrdola. Aquestes sessions, adreçades a la gent gran,  les organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i coincideixen amb l’horari de gimnàstica per a gent gran.

La segona de les sessions es farà l’endemà dimecres 25 d’abril a Moja, d’11 a 12 del migdia, amb sortida des del Casal d’Avis fins arribar a la plaça Olèrdola, que és on està l’epai lúdic i de salut.

La tercera i darrera sessió pels espais lúdics-circuits de salut a Olèrdola s’ha programat el proper dimarts 8 de maig, a la zona de petanca de Can Trabal.. També coincidirà amb l’horari degimnàstica per a gent gran, que en aquest cas és de 10:30 a 11:30hí.

Les sessions són guiades pel professor de gimnàstica per a gent gran, permetent així el màxim d’aprofitament i l’ús correcte d’aquests espais lúdics

Els espais lúdics i de salut consten  de jocs que poden ser utilitzats en qualsevol hora del dia per tal de fer exercici físic de manteniment i estan pensats especialment per a les persones grans.

Document Actions