Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Set ajuntaments de la comarca, incloent el d'Olèrdola, organitzen una nova Esquiada Jove

Es farà a La Molina els dies 23 i 24 de febrer i les inscripcions es podran fer a partir del 14 de gener
Imatge de l'Esquiada de l'any passat
Imatge de l'Esquiada de l'any passat

divendres 21 desembre 2012

 

 

Els serveis de joventut de set ajuntaments de l’Alt Penedès tornen a sumar esforços i comparteixen l’organització d’una nova esquiada jove. La sortida a la neu s’ha programat pel cap de setmana del dissabte 23 i diumenge 24 de febrer i està adreçada a joves menors de 18 anys, a partir de 1r d’Eso. Els Ajuntaments que organitzen l’activitat són els d’Avinyonet, Font-Rubí, Sant Martí Sarroca, Vilobí del Penedès, Les Cabanyes, Sant Cugat Sesgarrigues i Olèrdola.

L’esquiada jove es tornarà a fer a La Molina i l’allotjament serà en el mateix Xalet i Refugi d’aquesta estació d’esquí de La Cerdanya. A l’hora de fixar en el calendari aquesta sortida a la neu s’ha tingut en compte altres compromisos lúdics amb implantació en aquests municipis, com la finalització del cicle de rues de carnaval al Penedès, tal i com apuntava la tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, Míriam Mulinari. (àudio)

Les inscripcions es podran fer del 14 al 25 de gener. Es recomana als joves interessats que siguin previsors i s’inscriguin el més aviat possible a partir del 14 de gener.(àudio)

Els set ajuntaments tenen  establert el criteri d’intentar que les places siguin distribuïdes de forma equitativa entre joves d’aquests municipis participants.(àudio)

El preu s’ha abaratit lleugerament respecte l’edició anterior i el pack bàsic, amb allotjament i fortfait per dos dies, més assegurança i transport, té un import de 103 euros. També hi haurà la possibilitat de llogar el material, per 21 euros. El lloguer de l’snow valdrà 27 euros i les classes d’iniciació, amb dues hores per dia, tindran un cost de 22 euros.

Per ampliar informació o resoldre qualsevol dubte, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Servei Jove d’Olèrdola, a l’adreça de correu electrònic mulinaripm@diba.cat o bé al telèfon 647 416 864

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions