Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sílvia Serradell Muñoz, veïna de Can Trabal, assoleix el quart lloc en el Campionat de Catalunya d’escacs Sub8 i és la nena millor classificada

El torneig es disputava a Vila-seca i el jugaven 70 jugadors i jugadores d’arreu del país
Sílvia Serradell

dimecres 27 abril 2022

Una veïna de Can Trabal és la millor jugadora d’escacs de Catalunya de la seva edat. Es diu Sílvia Serradell Muñoz i el passat dilluns 11 d’abril assolia el quart lloc en la classificació general mixta del Campionat de Catalunya d’escacs Sub8. Entre les nenes participants, la Sílvia Serradell va acabar la competició obtenint  la millor puntuació, convertint-se així en campiona de Catalunya. El torneig es disputava a Vila-seca durant la Setmana Santa i va reunir a 70 jugadors i jugadores de categoria sub8 d’arreu del país. Serradell pertany al Club d’Escacs Vilafranca i el resultat d'aquest 2022 suposa revalidar el títol de campiona de Catalunya sub8 ja assolit l'any passat, quan en la classificació general mixta de la categoria assolia llavors el 14è lloc.

La web de la Federació Catalana d’Escacs recull que el torneig de Vila-seca van ser “tres dies molt intensos d’escacs en què els jugadors més joves del país fan una mitja marató en un tres i no res”. L’objectiu de la competició en aquesta categoria és el de “continuar impregnant-se de tot allò que fan dels escacs un dels esports més nobles i més nets que podem trobar”.