Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sis colles convidades participaran diumenge en la XVII Trobada de Gegants de Sant Pere Molanta

A més dels de Sant Pere, hi seran els gegants de Clariana, Sant Marçal, Moja, Torrelles, Calafell i Sant Llorenç d’Hortons
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimarts 17 octubre 2017

Sis colles convidades, més la parella amfitriona, participaran aquest diumenge al migdia en la XVII Trobada de Gegants de Sant Pere Molanta. Acompanyant a en Pere Moranta i la Griselda, s’hi trobaran els gegants de Clariana, Sant Marçal, Sant Llorenç d’Hortons, Calafell, Torrelles de Foix i Moja. Els gegants es plantaran davant del Cafè de la Societat, a partir de les 11:30h i a les 12:30 es preveu que comenci la cercavila. En acabar, a l’interior de la Sala de la Societat Principal-Unió, es farà el dinar de germanor dels participants que servirà per a cloure aquesta 17a Trobada.

Santi Muniente, cap de colla dels geganters de Sant Pere Molanta, explicava que aquest any les colles que participen en la trobada són del Penedès perquè enguany no han fet tantes sortides d’intercanvi.(àudio)

La colla de geganters de Sant Pere Molanta es caracteritza per ser un col·lectiu ben nombrós i actiu. Ara són 46 membres, incloent infants, i estan en ple procés de renovació per afavorir que nova gent agafi responsabilitats dins del grup, tal i com exposa Santi Muniente.(àudio)

Al món geganter hi ha un gran ambient de germanor. Això és ben palpable en el dinar que serveix per tancar la programació de la Trobada de Sant Pere Molanta.(àudio)

La Trobada és organitzada per la Colla de geganters de Sant Pere Molanta, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola i de la Societat Principal-Unió.

Escolta l'entrevista a Santi Muniente, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions