Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sis colles participaran aquest diumenge en la 19a Trobada de Gegants a Sant Pere Molanta

Acompanyaran a Pere Moranta i a Griselda els gegants de Bràfim, Sant Carles de la Ràpita, del Pont de Vilomara i Roquefort, Martorell i els gegants de Poble Nou de Manresa

divendres 25 octubre 2019

 

La colla gegantera de Sant Pere Molanta manté el criteri de portar cada any colles de gegants diferents per així fer més atractiva la Trobada. En aquesta 19a edició, acompanyant als amfitrions Pere Moranta i Griselda, es podran veure en acció als gegants de Bràfim, Sant Carles de la Ràpita, del Pont de Vilomara i Roquefort, Martorell i els gegants de Poble Nou de Manresa. Aquesta diversitat gegantera és pot acollir gràcies a la bona relació existent entre les colles, a la dinàmica d’intercanvi que mantenen entre elles i a les sortides que ha fet la colla de Sant Pere.

Les peces de gegants estaran plantades i s’exhibiran al carrer Sant Roc, a partir de dos quarts de 12 i fins dos quarts d’una. La cercavila començarà a la una del migdia i hi haurà un dinar de germanor, a l’interior de la Sala de la Societat, a partir de les dues.

Document Actions