Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Societat Principal-Unió i Grup de Joves ofereixen un balanç positiu de la Festa Major de Sant Pere Molanta

Agraeixen la comprensió i les ganes de participar dels veïns
Actuació de CB&H Show amb "L'espectacle més trinquero"
Actuació de CB&H Show amb "L'espectacle més trinquero"

dilluns 16 agost 2021

La  Societat Principal-Unió i el Grup de Joves han ofert un primer balanç positiu de la  Festa Major de Sant Pere Molanta d’aquest 2021, després de celebrar-se el gruix de la seva activitat aquest darrer cap de setmana. La Festa se vivia enmig del context de la pandèmia i amb el condicionant d’haver de complir  amb les mesures per evitar la propagació de la COVID-19. Pilar Grimau, presidenta de la Societat, posava l’accent en què els veïns han respectat les mesures establertes en compliment de la normativa COVID i s’havia comptat amb una bona participació.(àudio)

Els actes es realitzaven en recintes perimetrats, especialment a la pista, i amb aforament limitat. Tot i que han detectat veïns que “per respecte a la covid” encara no han volgut assistir a actes públics , sí que de manera predominant les activitats han comptat amb força afluència de públic local.(àudio)

Des del Grup de Joves un dels seus integrants, Carles Solé, expressava que els hi queda un bon regust de boca pel desenvolupament de la festa. No s’han registrat incidències rellevants i els veïns han seguit les normes enmig d’una gran comprensió.(àudio)

La capacitat màxima d’aforament de la pista era de 280 persones assegudes en cadires, a  més de les que podien acollir les graderies. Un dels actes que va comptar amb més afluència va ser el concert de dissabte al vespre amb la Banda del Drac. Només mitja hora més tard  actuava el grup La Traca. Aquesta immediatesa i el poc marge de temps que es va tenir per poder anar a sopar explicarien, segon apunta Carles Solé, que l’assistència al concert de La Traca es ressentís, especialment en els primers moments de la seva actuació.(àudio)

Carles Solé també fa notar que han existit diferents criteris d’actuació per aplicar la mateixa normativa sorgida des del PROCICAT. A Sant Pere Molanta es van haver d’adaptar mesures una setmana abans de l’inici de la Festa Major i poques hores abans de començar les activitats van haver de cancel·lar comandes perquè no s’autoritzava la instal·lació de cap barra de bar.(àudio)

En nom dels organitzadors, Pilar Grimau ha volgut fer un agraïment públic a tota la gent que ha fet possible aquesta Festa Major 2021 de Sant Pere Molanta, incloent membres de la Societat, Grup de Joves, veïns i veïnes col·laboradors  i a  l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta les entrevistes a Pilar Grimau i Carles Solé, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Moment de l'actuació de Jordi Tonietti, diumenge a la tarda

Moment inicial de l'actuació del grup La Traca

El campionat de truc es jugava  diumenge al matí

Document Actions