Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i compres econòmiques aquest diumenge en el 2n Mercat Solidari de Moja

Serà al Centre Cívic La Xarxa, a partir de les 10 h , amb el propòsit d’obtenir aliments per a famílies del municipi

dijous 10 desembre 2015

Fer una aportació a una causa solidària i adquirir objectes a un preu molt mòdic. Les  dues coses es poden assolir al mercat Solidari de Moja, que aquest diumenge celebra la seva segona edició. Promogut per queviures Sílvia, amb la implicació de veïns de Moja, el Mercat s’instal·larà a partir de les 10 del matí  al  Centre Cívic La Xarxa, fins aproximadament  les 7 de la tarda. Anna Molero, una de les veïnes implicades en el mercat, explicava que el funcionament es manté respecte l’any passat.(àudio)

L’any passat la resposta dels veïns va ser molt positiva. S’hi detectava també il.luisó per poder fer aportacions que després es traduïen en una ajuda concreta a persones que necessiten aliments. (àudio)

Els preus de la majoria dels objectes posats a la venda se situen  entre els 2 i els 3 euros. Hi ha bijuteria, roba, llibres, parament de la llar o joguines. Els articles en forces casos són nous i si són de segona mà es revisen abans d’ exposar-los al mercat. (àudio)

Aquests darrers dies els donatius de materials han estat constants i han fet que els objectes s’haguessin acabat guardant en un dels espais de magatzem que té la Comissió de Festes de Moja al Centre Cívic La Xarxa. Amb els diners recaptats s’elaboraran lots d’aliments que després seran lliurats a famílies del municipi que ho necessitin, a través de l’acció dels serveis socials de l’Ajuntament.

Escolta l'entrevista a Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions