Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sopar de carmanyola aquest dimarts al Local Nou de Moja per celebrar la Castanyada

L’organitza l’Ateneu Mogenc. Inscripcions fins avui dilluns a ateneumogenc@gmail.com. Per la tarda hi haurà a la plaça de l’Ametller una parada de castanyes cuites gratuïtes

dilluns 30 octubre 2023

 

Seguint la voluntat de promoure activitats que facilitin el retrobament veïnal, l’Ateneu Mogenc “Fem poble” torna a organitzar un sopar de carmanyola per celebrar la Castanyada. Serà aquest dimarts 31 d’octubre,  a partir de dos quarts de 9 del vespre, al Local Nou de Moja. Les inscripcions es poden fer fins aquest mateix dilluns a l’adreça de correu electrònic ateneumogenc@gmail.com. El donatiu per assistent és d’1€,. Caldrà portar el menjar, la beguda i els estris (plats, gots i coberts) i des de l’organització es posen les taules, cadires, la música i castanyes cuites. I és que durant la tarda, a la plaça de l’Ametller, l’Ateneu posa una parada de castanyes cuites gratuïtes.

Ester Nogué, membre de la Junta de l’Ateneu Mogenc, explica que respecte l’any passat s’ha decidit no fer la rua prèvia al sopar perquè els infants van per lliure quan fan “truc o tracte “ pel poble.(àudio)

Des de l’Ateneu es confia que quedaran castanyes per repartir gratuïtament durant el sopar.(àudio)

Dins de les activitats de celebració de la Castanyada també s’inscriu un taller d’elaboració de “pa de mort”, que s’ha programat per dimecres a les 10 del matí al Centre Cívic La Xarxa. ´s una activitat que conduirà “Codo con codo” i que ha tingut molt bona acollida.(àudio)

El sopar de carmanyola arriba amb les bones sensacions que aquest dissabte va deixar l’esplai mensual organitzat per l’Ateneu, que va comptar amb la participació d’una cinquantena d’infants inscrits.

Escolta l’entrevista a Ester Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions