Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sopar de final de temporada del Base Olèrdola aquest dissabte

S’ha programat a la pista poliesportiva de Moja i en acabar hi haurà un ball obert a tothom

divendres 13 juny 2014

Aquest dissabte el Base Olèrdola celebra el seu sopar de cloenda de temporada. Serà a partir de dos quarts de 10 de la nit, a la pista poliesportiva de Moja, i comptarà amb la presència confirmada de 180 persones. Dani de Lamo, president del club, explicava que les inscripcions s’han animat a darrera hora després de que a inici de la setmana la Junta del Base Olèrdola arribés a valorar la suspensió de l’activitat per manca de participants.(àudio)

El sopar és un bon moment per a repassar de manera distesa com ha anat la temporada. Des de la junta es destaca que aquesta temporada 2013-14 ha estat molt bona, especialment per l’ascens del juvenil a 1a Divisió i pels segons llocs dels cadets i dels benjamins.(àudio)

Les perspectives que es presenten pel club de cara a la propera temporada són molt positives. Es preveu incrementar equips i passar dels 17 actuals als 19 que podrien defensar la samarreta del Base Olèrdola a partir de setembre.(àudio)

Un dels principals reptes que té ara plantejats el club és el de mantenir els equips femenins sènior i cadet-juvenil, per bé que de Lamo es mostra confiat que la continuïtat serà un fet.

Un dels moments esperats de la vetllada d’aquest dissabte serà l’acte de lliurament de records a tots i cadascun dels 300 infants i joves que formen part del Base Olèrdola. En acabar hi haurà ball amb música enllaunada, obert a tothom.

Escolta l'entrevista a Dani de Lamo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions