Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida exitosa del Club de Lectura d’Olèrdola per a veure l’obra “Barcelona”

La sortida al teatre Goya de Barcelona ha comptat amb la participació de 40 persones
L'interior de l'autocar abans de sortir cap a Barcelona
L'interior de l'autocar abans de sortir cap a Barcelona

divendres 22 novembre 2013

Gràcies al Club de Lectura d’Olèrdola, aquest dijous a la tarda una quarantena de persones s’han desplaçat a Barcelona des del municipi per a veure teatre de qualitat. La proposta era anar al teatre Goya per a presenciar l’obra “Barcelona”. I la resposta va ser tan satisfactòria que va ser necessari ampliar el nombre d’entrades que inicialment havien estat assignades al Club de Lectura.

Miriam Mulinari, dinamitzadora del Club de Lectura, explicava l’èxit de convocatòria per dos factors: per l’atractiu de l’obra i per les facilitats d’anar en autocar des de Moja fins a la porta del teatre, gràcies al suport ofert per l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

“Barcelona” és un dels èxits recents de la cartellera teatral barcelonina. L’obra se situa en el context de la guerra civil i planteja la relació de dues amigues, la Núria i l’Elena, “amb comptes pendents i separades per l’amor d’un home i el destí d’una pàtria”. Pere Riera és l’autor i el director. Les actrius que donen vida a les dues protagonistes són Emma Vilarasau i Míriam Iscla. Miriam Mulinari indica que el repartiment “de luxe” és un dels reclams més solvents del muntatge. (àudio)

L’expedició d’Olèrdola estava formada, en la seva practica totalitat,per dones. Aquesta desigual presència de gènere també es dóna en les tertúlies literàries que convoca el club. Miriam Mulinari no s’aventurava a especular perquè hi ha tan poca presència d’homes en les activitats convocades pel Club de Lectura, una realitat que també es reprodueix en altres clubs.(àudio)

Les sortides culturals que periòdicament organitza el Club de Lectura són obertes a tothom. Per debatre una lectura que s’ha compartit, el Club de Lectura d’Olèrdola fa tertúlia literària cada tercer dijous de mes, al Centre Cívic La Xarxa, a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions