Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida per anar a Barcelona a veure la comèdia familiar “Els Brugarol” , de Ramon Madaula, el proper 28 d’abril

És una iniciativa del Club de Lectura, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola. Inscripcions obertes fins el 8 d’abril. Entrada + autocar: 34€

dimecres 30 març 2022

 

A iniciativa del Club de Lectura, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, s’organitza pel proper dijous 28 d’abril una sortida a Barcelona per anar a veure al teatre Borràs l’obra “Els Brugarol”.

La funció és a les 8 del vespre i la sortida s’ha programat a les 6 de la tarda, des de la plaça de l’Església de Moja. Les places són limitades i les inscripcions s’han de formalitzar al correu electrònic mulinaripm@olerdola.cat. El preu és de 35 €, incloent entrada i desplaçament en autocar. La reserva de places està oberta fins el proper 8 d’abril.

Escrita i protagonitzada per Ramon Madaula

A Els Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta

Aquesta comèdia està dirigida per Mònica Bofill i està interpretada per Ramon Madaula, Jaume Madaula i Estel Solè.

 

Document Actions