Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida per buscar el tió i tarda d’inflables a Moja aquest dissabte

Les activitats les organitza l’Ateneu Mogenc i la sortida començarà a les 17.00h, des del Local Nou

dijous 16 desembre 2021

 

L’Ateneu Mogenc prepara per aquestes festes de Nadal diverses propostes. Aquesta setmana, amb tres sessions, es realitza amb èxit de participació un taller creatiu floral a càrrec de Mònica Vilanova. I per dissabte ofereixen una doble proposta, de caràcter infantil, que permet ja anar fent boca de l’ambient nadalenc. La primera serà la sortida per anar a buscar el tió de l’Ateneu, a partir de les 5 de la tarda. I a continuació, a les 18.30h, els infants de fins a 14 anys podran gaudir d’una tarda d’inflables al Local Nou de Moja.

Elsa Vila, presidenta de l’Ateneu Mogenc, recordava que la sortida per buscar el tió comptarà amb monitores de l’Ateneu que es faran càrrec dels infants.(àudio)

Per participar en les activitats cal inscripció prèvia a ateneumogenc@gmail.com. En el cas de la sortida per trobar el tió, l’activitat és gratuïta per socis de l’entitat i caldrà abonar un donatiu de 2€ pels no socis. En el cas de la tarda d’inflables, el donatiu és d’1 € per socis de l’Ateneu i de 3 € pels no socis.(àudio)

Escolta l’entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions