Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Substitució de canalitzacions de la xarxa d’aigua en els carrers Migdia i Sindicat de Moja

L’actuació evitarà pèrdues i millorarà l’eficiència de la xarxa de subministrament al municipi

dijous 10 novembre 2022

 

La setmana passada començaven les obres de substitució de diversos trams de la xarxa d’aigua dels carrers Sindicat i Migdia de Moja. Els treballs comporten la substitució de canalitzacions malmeses, especialment les que travessaven la zona d’aparcament públic del carrer Sindicat .

Els treballs són assumits per l’empresa pública GIACSA i es financen a través de les tarifes de l’aigua. L’actuació s’ha adjudicat per un import de 79.000 €+iva i es preveu finalitzar el proper 9 de desembre.

Sumant les canalitzacions dels quatre diàmetres que es substitueixen en aquests trams dels dos carrers, s’acabaran instal·lant fins a 365 metres de nova canalització.

Les obres suposen una alteració del trànsit de la zona mentre durin el treballs, però en tot moment es garanteix l’accés als veïns.

Tal i com recordava fa uns dies Juanma Samblás, regidor de serveis de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquesta actuació s’inscriu entre les obres més importants planificades aquest any per evitar pèrdues i millorar l’eficiència de la xarxa de subministrament al municipi.

Document Actions