Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvencions a micro i petites empreses afectades per la COVID-19

La convocatòria és del Departament d'Empresa i Coneixement i es preveu una aportació única de 1.500 € per cada treballador/ora que l'empresa beneficiària mantingui amb contracte indefinit.

dimarts 16 juny 2020

 

 

 El Departament d’Empresa i Coneixement ha convocat ajuts directes dirigits a les micro i petites empreses. Per poder accedir als ajuts, les empreses han de:

  • tenir menys de 49 treballadors;
  • acreditar una reducció en el volum de vendes del 33% o superior en el període de l’1 de març al 30 d’abril del 2020 en relació al mateix període de l’any 2019;
  • i comprometre al manteniment dels llocs de treball amb contracte indefinit entre 1 de març i 31 de desembre de 2020.

Es preveuen destinar 1.500 euros per a cada lloc de treball de caràcter indefinit mantingut des de l’1 de març fins el 31 de desembre de 2020 (amb un límit màxim d’ajut per a cada tram de nombre de treballadors).


Aquesta és una línia amb concurrència competitiva: es valoren les peticions en funció de cinc criteris, i sobre ells s’atorga una puntuació que és la que esdevé el valor per tenir dret a l’ajut, en funció del pressupost màxim disponible. Aquests criteris són: el territorial, el fet d’haver presentat o no un ERTO, la facturació de 2019, l’ocupació de 2019, i l’afectació sectorial.

La convocatòria es va publicar l’11 de juny i les sol·licituds es poden presentar durant 20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria

Document Actions