Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús

Per a persones a partir dels 36 anys. El termini de sol·licitud s'ha obert aquest dimarts i finalitza el 15 de juliol

dimarts 28 juny 2022

 

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert el termini de sol·licitud de subvencions per al pagament del lloguer o la cessió d'ús d'habitatges o habitacions, per facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social. 

S'adreça a persones de 36 anys o més que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya, i que compleixin els requisits de la convocatòria.

 DOCUMENTACIÓ QUE CAL APORTAR

  • Tots els rebuts pagats per aquest concepte durant l'any 2022. Als rebuts hi ha d'aparèixer el nom del propietari, el nom del llogater o llogatera que aparegui al contracte de lloguer, el número de compte de cadascun d'ells, l'import i el concepte
  • En funció de si es renova la sol·licitud de l'any 2021 o se sol·licita la subvenció per primera vegada, caldrà portar diferents documents.

Cal estar empadronat/ada a l'habitatge i disposar de l'idCAT Mòbil o certificat digital. 

Per a consultes sobre aquestes subvencions podeu enviar un correu electrònic a habitatge@ccapenedes.cat o telefonar al Servei d'Habitatge del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00).

Consulta el detall de la convocatòria clicant aquí

Document Actions