Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Suport de l’Ajuntament d’Olèrdola a la festa solidària “Posa’t la gorra” en favor dels infants i adolescents amb càncer

La Festa l’organitza AFANOC i s’ha programat aquest diumenge al Poble Espanyol de Barcelona

dijous 10 novembre 2022

L’Ajuntament d’Olèrdola dona suport a la gran festa solidària del "Posa't la gorra", promoguda per AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). La festa  se celebra aquest any al Poble Espanyol de Barcelona, aquest diumenge 13 de novembre, des de les 10:00h a les 14:00h . Per accedir a la gran festa serà imprescindible portar la gorra d'aquest any, dissenyada per Xevi Gallego i que es pot adquirir a la web de "Posa't la gorra". L’aforament és limitat, i es completarà per ordre d’arribada.

El diumenge, a partir de les 10, pujaran a l'escenari l'actor i humorista Peyu, que exercirà de mestre de cerimònies, i els grups infantils Ambauka i Lali Begood. A més, es comptarà amb l'actuació d'algunes de les veus més eufòriques de TV3! I no hi faltarà la lectura del manifest a càrrec de joves i nens que han viscut la realitat de la malaltia.

Però això no és tot! Com a novetat, les famílies podran fer una cursa d'orientació per a totes les edats organitzada per TransPerfect Mountain Challenge. Amb la  gorra solidària, a més, es podrà accedir gratuïtament a l'exposició Terra de l'Anell i a una mostra sobre l'origen i construcció del Poble Espanyol, i es tindrà  la possibilitat de visitar tot el recinte.

Més informació, a la web d'AFANOC

Document Actions