Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Suspesa la 40a Trobada d’Olèrdola

La regidora de cultura, Anna Boada, exposa que la decisió s’ha pres per responsabilitat, prioritzant la salut

dimecres 16 setembre 2020

 

Aquest 2020 no hi haurà Trobada d’Olèrdola. Després de comunicar-se inicialment la decisió d’ajornar-la i no celebrar-la en les dates tradicionals amb la intenció de posposar-la fins la tardor, aquest dilluns la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha pres la decisió de suspendre la Trobada definitivament aquest 2020. D’haver-se celebrat, la d’aquest any hagués estat la 40a Trobada del municipi, però l’evolució de la COVID-19 i la necessitat d’extremar les mesures de prevenció per evitar rebrots han acabat comportat que es decidís la suspensió de la Trobada, tal i com confirmava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola la regidora de cultura, Anna Boada.(àudio)

Boada subratlla que “primer de tot és la salut” i recordava que fer la Trobada hagués pogut comportar contravenir les indicacions sanitàries.(àudio)

La regidora de cultura també confirmava que no es farà cap programació alternativa o simbòlica. I és que s’entén que fora del seu context, al Conjunt monumental d’Olèrdola, la Trobada “es desdibuixaria i perdria la seva essència”.(àudio)

Recordem que des de la seva fundació, la Trobada del municipi se celebra al Conjunt monumental d’Olèrdola el cap de setmana anterior al dilluns de la Segona Pasqua. Seguint aquest criteri, aquest 2020 s’hagués hagut de fer el dissabte 30 i el diumenge 31 de maig.

Escolta l’entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions