Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tall de subministrament elèctric en part del poble de Moja aquest dimecres 15 de setembre

Podria afectar com a màxim de 7 a 9 del matí i de 5 a 7 de la tarda

dilluns 13 setembre 2021

La companyia E-distribución ha comunicat que “per incrementar la qualitat del servei elèctric, realitzarà uns treballs de manteniment i millora la xarxa de distribució”. Per aquest motiu, l’empresa es veu obligada a interrompre temporalment el subministrament d’energia elèctrica en bona part del poble de Moja, aquest dimecres 15 de setembre, durant dues franges horàries. Pel matí, de 7 a 9; mentre que per la tarda, de 17 a 19.00h.

La companyia informa que aquests horaris d’interrupció són màxims d’afectació, sempre que no hi hagi algun imprevist. No obstant, E-distribución recorda que el subministrament es pot reposar en qualsevol moment.

El treball que realitzarà l’empresa és la reforma del centre de transformació que està situat al carrer de Santa Margarida a Moja

Per fer aquesta reforma s’instal·laran dos Grups Electrògens per tal de minimitzar l’afectació als veïns de la zona. Únicament estaran afectats per manca de subministrament en el moment de la connexió i desconnexió dels Grups, en els horaris indicats.

Zona afectada:

Avinguda Carrerada; carrers Bonaire, Bonavista, Carme, Llarg, Lluís Companys, Marquesa, Mercaders, Nou, Olivella, Penafel, Po Mestre, Rafael de Casanova; Sant Antoni, Sant Ferran; Sant Jaume; Sant Macari; Santa Llúcia, Santa Margarida, Santa Maria; i les places Església, Major, Tedèum i la Vinera.

L’empresa col·loca cartells amb els avisos d’interrupció en la zona afectada.

L’empresa ofereix el telèfon 800 76 07 06 per a qualsevol aclariment i la web www.edistribucion.com

Galeria d'Imatges

TallSubministrament2.jpg

Document Actions