Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller creatiu floral de tardor a Moja

Es podrà fer dimecres 22 de setembre o dijous 23 i serà conduït per Mònica Vilanova, escollida millor florista de l’Estat espanyol el 2018

divendres 17 setembre 2021

 

Organitzat per l’Ateneu Mogenc “Fem poble”, la setmana que ve hi ha la possibilitat de fer un taller creatiu de floral de tardor. Qui desitgi fer l’activitat, podrà triar entre dos dies. O bé dimecres 22 de setembre, o bé l’endemà dijous 23. En els dos casos, es farà al bar del Local Nou, a les 6 de la tarda.

Com en altres ocasions que s’han ofert tallers creatius des de l’Ateneu, l’encarregada de conduir les sessions serà Mònica Vilanova, escollida millor florista de l’Estat espanyol el 2018, guanyant la Copa Iberflora d’art floral.

Les places són limitades i les reserves de places es poden fer a ateneumogenc@gmail.com.

És un activitat amb donatiu d'accés. Els socis de l’Ateneu hauran d’aportar 10 €, mentre que els no socis de l’entitat hauran de realitzar un donatiu de 15 €.

 Hipopressius

D’altra banda, aquesta setmana també s’han iniciat les sessions d'hipopressius que organitza l’Ateneu Mogenc. És una activitat amb una sessió setmanal i que finalitzarà durant el mes de juliol. S’ha començat amb 25 inscripcions, repartides entre els 4 grups proposats: dos grups de nivell inicial i dos grups més de nivell avançat. Encara queda alguna plaça lliure en els dos nivells. Per a més informació , les persones interessades poden posar-se en contacte amb ateneumogenc@gmail.com.

Les dues activitats estan organitzades seguint els protocols i sota els mesures covid vigents donades la situació de pandèmia.

Document Actions