Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller d’anellament d’ocells al Parc d’Olèrdola aquest dissabte al matí

Activitat gratuïta per aprendre una tècnica de marcatge que serveix per estudiar les aus silvestres

dimecres 19 abril 2017

Aquest dissabte 22 d’abril s’ha convocat el tercer taller de mostra d’anellament d’ocells al Parc d’Olèrdola. L’activitat és gratuïta i oberta a tots els públics, amb la voluntat de mostrar una tècnica de marcatge que serveix per a estudiar les aus silvestres. El punt de trobada serà al pàrquing del Conjunt Monumental d’Olèrdola, a les 9 del matí. L’activitat durarà fins el migdia i tindrà lloc a 750 metres del pàrquing, als voltants de la font de l’Alba.

Xavier Fernández, informador del Parc d’Olèrdola, detalla que el taller serà conduït per l’especialista Rafael González de Lucas, guarda del Parc del Garraf i expert divulgador en ornitologia.(àudio)

Els ocells seran capturats i després l’activitat de control i anellament de cada exemplar es farà a l’aula taller del conjunt monumental.(àudio)

A diferència dels dos anteriors tallers, el d’aquest 2017 s’ha programat ben entrat el mes d’abril per així garantir una major presència i diversitat d’ocells .(àudio)

El taller s’inscriu dins de les activitats promogudes al Parc d’Olèrdola per a difondre a tota la població i de manera amena els valors que conté aquest espai protegit.

Escolta l'entrevista a Xavier Fernández, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions