Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller d’iniciació a la marxa nòrdica organitzat per l’Ateneu Mogenc el cap de setmana del 10 i 11 d’abril

Les places de diumenge 11 ja estan complertes i encara queden algunes lliures pel taller de dissabte

dimarts 23 març 2021

 

L’Ateneu Mogenc Fem Poble organitza un taller d’iniciació a la marxa nòrdica el cap de setmana del 10 i 11 d’abril. A les poques hores de difondre’s l’activitat entre els socis de l’entitat ja es van omplir les places per la sessió de diumenge 11 d’abril. Pel taller de dissabte 10 d'abril encara queden algunes places disponibles.

El taller s’ha programat de 10.00 a 13.00h, a la finca municipal de la Muntanyeta. El preu pels socis de l’Ateneu és de 10 € i de 15€ pels no socis, amb material i assegurança .

Les inscripcions es poden formalitzar al correu electrònic ateneumogenc@gmail.com

Casal de Setmana Santa, inscripcions obertes fins aquest dijous 25 de març

Recordem que tal i com ja va fer per les vacances escolars de Nadal, l’Ateneu Mogenc organitza un Casal durant les vacances de Setmana Santa. Si es compta amb les inscripcions necessàries, preveuen realitzar-lo des del dilluns 29 de març a dijous 1 d’abril, en horari de 9.00 a 13.00h, al Local Nou de Moja.

El Casal preveu organitzar-se en dos grups diferenciats. Un per a nens i nenes de 3 a 12 anys. I un altre per a nois i noies de 13 a 16 anys.

Pels socis del Casal, el preu és de 40 € els 4 dies; 12 € per un dia i 2 € per un dia d’ús del servei d’acollida, que s’oferiria a les 8.30h. Pels no socis, el preu és de 50 € els 4 dies; 15 € per un dia de Casal; i 3 € per un dia d’acollida.

La data límit d’inscripcions és el 25 de març. Per més informació o inscripcions, les persones interessades han de contactar amb l’entitat a ateneumogenc@gmail.com

Document Actions