Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller d’intel·ligència emocional amb contes a la biblioteca de l’escola Circell de Moja

L'organitza el servei de Biblioteca Oberta de l'Ajuntament, és gratuït i es farà els dijous 25 de maig i 1 de juny
Fragment del cartell que anuncia el taller
Fragment del cartell que anuncia el taller

dimecres 10 maig 2017

La darrera de les activitats que programa per aquest curs escolar el servei de Biblioteca Oberta de l’Ajuntament  d’Olèrdola és un taller d’intel·ligència emocional amb contes. Està adreçat a famílies amb infants de 6 a 12 anys i es farà la biblioteca de l’escola Circell de Moja, en dues sessions: els dijous 25 de maig i 1 de juny, a partir de tres quarts de 5 de la tarda. Verònica Torrents bibliotecària del servei de Biblioteca Oberta, ens conforma que l’activitat serà conduïda per l’especialista Maite Deamo Román, a partir del treball amb els contes “L’emocionari” i “El monstre de colors”. (àudio)

Les inscripcions estan obertes i es poden fer presencialment a les biblioteques de les escoles, en l’horari de funcionament del servei de Biblioteca Oberta.  A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, els dilluns i divendres de 4 a dos quarts de 6 de la tarda; i els dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda, a la biblioteca de l’escola Circell de Moja. L’activitat és gratuïta. (àudio)

Després de l’èxit de la segona edició del concurs literari, el taller d’intel·ligència tanca les propostes de dinamització que s’han programat aquest curs  i que han inclòs activitats per celebrar festes tradicionals, així com la presentació de contes solidaris.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions