Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de fotografia nocturna al Conjunt Monumental d'Olèrdola el dissabte 19 de març

Serà pràctic i gratuït, a càrrec de l’AFM per aprendre a fer fotografies de nit o amb poca llum

dimarts 08 març 2016

Al Conjunt monumental d’Olèrdola s’hi programen activitats ben diverses que persegueixen l’objectiu de donar a conèixer els valors patrimonials d’aquest indret emblemàtic del municipi. Es fan visites guiades, tallers familiars, activitats de natura i actes de marcat caràcter lúdic. A aquesta llista ara cal afegir la novetat d’un taller de fotografía nocturna que permetrà als participants captar imatges del recinte arqueològic en un moment en què habitualment resta tancat al públic. Aquest 1r taller de fotografía nocturna s’ha programat el proper dissabte 19 de març, a partir de les 8 del vespre, i será conduït per l’Associació Fotogràfica de Moja.

Xavier Fernàndez, informador del Conjunt Monumental, explicava que el taller dóna continuïtat a la col.laboració que mantenen amb l’AFM després d’haver fet la Marató Fotogràfica al Parc d’Olèrdola durant la passada tardor.(àudio)

El taller s’iniciarà amb una explicació teòrica a l’Aula Taller del Conjunt Monumental i després es farà la part pràctica.(àudio)

L’activitat és gratuïta amb l’ànim de facilitar la máxima participació possible. Xavier Fernàndez subratllava que amb activitats com aquestes es busca el propòsit de difondre el Conjunt Monumental com un indret carregat d’història però també d’un ric patrimoni natural.(àudio)

Per participar en l’activitat caldrà potar càmera amb controls manuals, trípode, disparador o intervalòmetre, llanterna o llum frontal per poder operar la càmera amb les mans lliures, així com roba d’abric.

Per a més informació : http://www.enoturismepenedes.cat

Document Actions