Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de maridatge amb embotits artesans i caves del Penedès aquest diumenge a Moja

L’activitat l’organitzen Cal Feru i Queviures Mitjans i servirà per cloure la Festa del Most
El taller va ser un èxit en la seva primera edició
El taller va ser un èxit en la seva primera edició

dijous 25 octubre 2012

 

La Festa del Most de Moja inclou un elevat contingut de cultura gastronòmica. En forces de les seves activitats el propòsit és el difondre els valors del bon menjar i beure amb productes de la terra, com així ja es va posar de manifest el cap de setmana passat amb el tast de vins de dissabte i amb la sessió de cuina de diumenge, amb el xef Oriol Llavina.

La presència de la gastronomia no acaba aquí. Després de les activitats de dissabte, amb les propostes que es programen al Celler Cooperatiu durant el matí i el sopar i ball per la nit, diumenge al vespre la Festa del Most de Moja acabarà amb un taller de maridatge amb embotits artesans de Moja i caves del Penedès.

L’experiència satisfactòria de l’any passat, quan es va fer la primera edició del taller de maridatge, ha fet que Queviures Mitjans de Moja i Cal Feru de Sant Sadurní repetissin la seva col·laboració i tornessin a organitzar el taller. Xavier Roig, sumiller de Cal Feru i veí de Moja, avança que el taller inclourà la presentació de rostits gourmet de Cal Mitjans i de fins a quatre tipus de caves diferents.(àudio)

La sessió començarà a dos quarts de 8 del vespre, al Local Nou, i no a les 9 com, per error, s’havia indicat inicialment en alguns dels programes de la Festa del Most. Les places són limitades i tenen un preu de 15 euros. El taller està plantejat de forma molt pràctica perquè els assistents puguin descobrir matisos que portin a valorar quin cava s’adapta millor als embotits que es tastin.(àudio)

Per Xavier Roig, activitats com aquestes de la Festa del Most,més enllà de contribuir a popularitzar els valors dels productes del territori, també són una molt bona ocasió per a promoure la relació veïnal.(àudio)

La inscripció prèvia és imprescindible i es podrà fer a Queviures Mitjans i a Cal Feru. Per més informació es pot trucar al telèfon 93 891 01 63 o bé consultar les webs mitjansqueviures.com i calferu.com

 

Document Actions