Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller familiar de teatre a Sant Miquel aquest diumenge en el II Memorial Marina Vilella

Organitzada pel grup l’Arrel, es proposa una activitat gratuïta d’iniciació al teatre amb jocs i improvisacions

divendres 06 maig 2016

La millor manera de retre homenatge a Marina Vilella és donar continuïtat al seu compromís amb el teatre. Partint d’aquest plantejament, el grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel d’Olèrdola ha organitzat un taller familiar gratuït de teatre aquest diumenge en el II Memorial Marina Vilella. L’any passat, en el 1r Memorial, es va optar per un acte de record amb fotografies i amb parlaments. Pere Joan Ullate, director de l’Arrel, indica que ara s’ha volgut promoure aquest taller gratuït recuperant la idea que tenia Vilella d’atraure als infants i els joves al teatre, tal i com va passar la primavera de l’any 1980 quan el grup l’Arrel el fundava Vilella com a formació teatral infantil.(àudio)

El taller es farà a partir de dos quarts de 6 de la tarda de diumenge, a l’interior del local Rossend Montané. Es començaran fent exercicis variats en grup de projecció de veu, moviment i interpretació, per passar a preparar una improvisació repartint els assistents en grups.(àudio)

Després del taller es preveu plantar un cep davant del Local i oferir un piscolabis als assistents. Pere Joan Ullate recordava com Marina Vilella va aconseguir agrupar als nens de Sant Miquel al voltant del teatre.(àudio)

Pel taller cal inscripció prèvia trucant al telèfon 600 38 04 84 o enviar un correu electrònic a l’adreça grupdeteatrelarrel@gmail.com.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions