Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller gratuït a Olèrdola sobre alimentació a l’edat infantil

El taller està adreçat a pares i mares i s’ha convocat dimarts dia 20 de novembre al Centre Cívic La Xarxa
Una de les xerrades d'"Alimenta't"
Una de les xerrades d'"Alimenta't"

dimarts 13 novembre 2012

 


La regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un taller gratuït d’alimentació saludable, adreçat a mares i pares d’alumnes en edat escolar. L’activitat es farà a les 5 de la tarda del proper dimarts 20 de novembre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

El taller serà conduït per Àlex Vidal, dietista i nutricionista d’”Alimenta’t”, Institut d’Educació Nutricional. L’increment de l’obesitat infantil és un clar símptoma de que la problemàtica de la mala alimentació està estesa entre la població. Àlex Vidal precisa que la població d’edat infantil “és una víctima més” dels mals hàbits alimentaris(àudio)

El taller busca orientar a pares i mares per tal que  millorin l'alimentació dels seus fills. Altres propòsits de la sessió  són els de desmitificar conceptes erronis, introduir conceptes d'alimentació equilibrada, dissenyar àpats saludables i aplicar pautes de pediatria a l'alimentació diària dels infants. El taller tractarà continguts pràctics per a dissenyar en grup menús saludables i equilibrats per als infants, així com facilitar eines per a resoldre problemes habituals en l'alimentació de nens i nenes.

Per a dissenyar una dieta saludable, cal incloure en sopars i dinars hidrats de carboni, proteïnes, fruites i verdures. (àudio)

L’exemple que donen els adults als infants és un factor decisiu a l’hora de consolidar hàbits saludables en alimentació entre els més petits, tal i com recordava Àlex Vidal. (àudio)

El taller es realitzarà de forma molt dinàmica i participativa, buscant que els assistents resolguin els seus dubtes i s’impliquin en l’elaboració de propostes que els ajudin a fer que els infants puguin tenir una alimentació més sana.

Entrevista amb Àlex Vidal, dietista i nutricionista que conduirà el taller

 

 

 

Document Actions