Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller gratuït de coeducació “Ni prínceps blaus ni princeses promeses” a les escoles d’Olèrdola

A l’escola Circell, el dimarts 24 de maig; i a l’escola Rossend Montané, el dimecres 25 de maig. A les 17:00h

dimarts 10 maig 2022

 

L’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport del “Pacte d’estat contra la violència de gènere”, organitza el taller gratuït de coeducació per a famílies d’infants d’educació infantil i primària “Ni prínceps blaus ni princeses promeses”. El taller serà impartit per la cooperativa Candela i es realitzarà a l’escola Circell de Moja, el dimarts 24 de maig; i a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, el dimecres 25 de maig. En els dos casos, a les 5 de la tarda.

El taller té com a objectius compartir dubtes i experiències educatives de manera grupal com a font d’aprenentatge i intercanvi de coneixements; comprendre el funcionament del sistema sexe-gènere; revisar els propis prejudicis i creences adquirides en la socialització de gènere; identificar els estereotips i les desigualtats de gènere dins l’àmbit escolar i familiar; així com reflexionar sobre el model de coresponsabilitat en les tasques domèstiques i conèixer recursos coeducatius.

La sessió té una durada de dues hores i va destinada a referents familiars, mares i pares, tutors i tutores legals de nenes i nens d’educació infantil i primària.

Les inscripcions estan obertes fins el divendres 20 de maig i es poden realitzar a les escoles.

Document Actions